Documentatie

3. Het plaatsen en instellen van de tellercode > 3.2. Plaatsen van tellers > Hoe controleer ik of op elke pagina een teller staat?

Hoe controleer ik of op elke pagina een teller staat?

U kunt eenvoudig zelf controleren of er op een bepaalde pagina van uw website een teller staat. U heeft hiertoe drie opties:

1) U bekijkt de broncode van uw website

Van elke pagina kunt u de broncode bekijken. Wanneer u in uw broncode (onderaan) uw Mtrack-teller ziet staan, weet u dat deze pagina door Mtrack wordt geregistreerd. (De broncode van een pagina kunt u inzien door, bij de betreffende pagina, op de bovenste taakbalk van uw beeldscherm allereerst op View en vervolgens Source te klikken.)

2) U analyseert uw eigen bezoek aan uw website

U klikt door uw eigen website heen en bezoekt daarbij de pagina's waarvan u betwijfelt of ze van een teller zijn voorzien. In het Mtrack-rapport Huidige bezoeken (in de categorie Overzicht & details) kunt u het klikpad van uw eigen bezoek vervolgens analyseren (mits u uw eigen bezoek niet heeft uitgefilterd). Komen alle bezochte pagina's terug in het klikpad? Dan staan er op de betreffende pagina's tellers.

3) U neemt uw lijst met aangemaakte tellers door

In Mtrack vindt u een lijst met alle aangemaakte tellers. U vindt deze na het inloggen op onze website (om uw statistieken te bekijken), door eerst te klikken op Instellingen en vervolgens Tellers en Aangemaakte tellers. Als een bepaalde pagina niet in deze lijst is opgenomen, is er waarschijnlijk op deze pagina geen teller geplaatst. Via 1) en 2) kunt u eventueel controleren of dit klopt.